1468 København

Gratis levering ved køb for minimum 499 kr.

100 dages returret

Bæredygtigt design

Hos MOD tager vi hånd om miljøet. Vores skjorter er af økologiske
metervarer og vores klassiske og slidstærkedesigns
sikrer dit jakkesæt en lang levetid.

Made to measure

Et Made To Measure  jakkesæt er et skræddertilpasset suit. I modsætning til et skræddersyet jakkesæt, har MTM en kortere og enklere proces. Ved hjælp af vores standard pasformer specificerer vi dine tilpassede mål, for at give dig den perfekte pasform. Du vælger herefter den metervare du ønsker jakkesættet skal laves i, samt de detaljer du ønsker der skal være. Når dit suit ankommer 4-5 uger efter, kommer du ind og prøver det på. Der vil vi i fællesskab kontrollere at alt er som ønsket.

Historien om MOD

MOD er en subkultur der startede i London i slut 50´erne og siden hen influerede moden i store dele af verden. Elementer af subkulturen inkluderede modebevidste mænd i skræddersyet jakkesæt, der lyttede til jazz, soul og power pop rock, kørte på vespa og gjorde oprør mod arbejderklassens førhen udtryksløse og monotone uniform. MODS var oprindeligt en lille gruppe af stilfokuserede unge mænd af arbejderklassen, som insisterede på at gå i tøj og sko der var skræddersyet til deres stil.
Bag denne subkulturs ideologi ligger værdier som ligestilling, bevidsthed, værdighed og egenrådighed. Derfor valgte Robert Esterajher denne association, da han grundlagde MOD CPH

Koncept

Hos MOD tror vi på at slidstærke tekstiler, high-end service, flexible løsninger og tidsløst og bæredygtigt design skal være muligt for alle. Derfor bestræber vi os på at give vores kunder den bedste oplevelse og de skarpeste priser på markedet.
Vi lægger vægt på at skabe den bedst mulige pasform til vores jakkesæt og valgt de helt rigtige kvaliteter der lever op til vores høje standarder.  M•O•D arbejder ikke med kortvarige trends, men med et vedvarende, tidsløst og klassisk design.
Hos M•O•D laver vi jakkesæt, sko, veste, skjorter og accessories som alle komplimenterer hinanden således at alle kombinationer matcher – På den måde sikrer vi dig et unikt og stilsikkert udtryk.